TFF i möte med UEFA

Under gårdagen skrev vi att förbundets president Mehmet Ali Aydinlar hade blivit kallad till rätten, men senare under dagen visade det sig att så var inte fallet utan Aydinlar hade självmant tagit sig till rättshuset tillsammans med sina medarbetare för att prata med åklagaren och eventuellt få med sig papper rörande den här mutskandalen. Men enligt uppgifterna i turkiska pressen så återvände Aydinlar tomhänt.

Lite senare kom det också ett uttalande från honom att även om förbundet har tagit beslutet att starta igång ligan som vanligt så kan det ändå bli så att ligastarten skjuts upp. Han menade att det sista är fortfarande inte sagt i ärendet. Och redan nu på Måndag reser han tillsammans med sina medarbetare till Geneve för ett möte med UEFA i deras huvudkontor. Först då kommer man att tillsammans med UEFA ta ett beslut om man ska skicka några turkiska lag till Europa eller inte.

TFF = Turkiska fotbollsförbundet

 • Metin

  ehh, nu hänger jag inte med, det kommer bli väldigt konstigt. 

  Om vi nu säger att BJK och FB inte får spela ute i Europa, vad händer så??? Får IBB ta BJK plats och vad händer med FB plats. Detta beslut skulle man ha tagit innan lottningen och tänk om TS inte heller får spela.

  • Guest

   Jag tror att BJK inte kommer spela Uefa för att dom lämnade tillbaka bucklan.

   • De säger nu på TV att förbundet förmodligen inte kommer att ta tillbaka cuptiteln.

  • Det här är en cirkus utan dess like. Inget vet nog vad som ska hända i turkisk fotboll den kommande tiden.