Förbundet samlas idag *UPPDATERAD*

Det turkiska fotbollsförbundet med presidenten Mehmet Ali Aydinlar i spetsen kommer att ha ett möte i Istanbul imorgon där man kommer att gå igenom mutskandalen.

Men om förbundet kommer med ett beslut angående mutskandalen redan imorgon är för stunden oklart men ett uttalande kommer att komma från deras sida. Vad det uttalandet kommer att handla om återstår att se.

Det ryktas om att inga klubbar är i farozonen att åka ner och det troliga är att en del klubbarna kommer att få inleda säsongen med minuspoäng.

UPPDATERING:
Det turkiska fotbollsförbundets möte kommer att starta 14.30 svensk tid och två timmar senare 16.30 svensk tid kommer förbundet att hålla i en presskonferens där man kommer att ge ett uttalande. De flesta förväntar sig att dagens möte kommer att handla om mutskandalen men om det kommer ett beslut redan idag återstår att se.

Samtidigt fortsätter ryktena om att kommittén som tillsattes av förbundet för att gå igenom dokumenten som man fick från åklagaren för drygt en månad sen inte har hittat några bevis på att det skulle röra sig om något mutbrott. Tidningen Vatan skriver att kommittén har gått igenom dokumenten steg för steg men att den inte innehåller några starka bevis som tyder på mutbrott. Enligt tidningens uppgifter så kommer kommittén att lämna över en rapport på över 150 sidor till Mehmet Ali Aydinlar och hans kollegor i förbundets styrelse.