Vad händer om Fener går fria???

Fenerbahce har blivit stoppade från spel i Champions League pga deras inblandning i mutskandalen.

Det turkiska fotbollsförbundet vågar helt enkelt inte skicka laget till Europa.

Rädslan för att turkisk fotboll i efterhand ska straffas är för stor.

Jag förstår tanken bakom beslutet. Men jag håller verkligen inte med den.

För vad händer om Fenerbahce skulle gå fria från anklagelserna?

Hur kan man döma någon mitt under en utredning?

Det turkiska fotbollsförbundet hade inte någon tanke som helst att stoppa Fenerbahce från spel i Champions League. Men något har hänt under de senaste dygnet som har fått förbundet att stoppa klubben från spel i världens största klubbturnering.

Om vi fördjupar oss vidare i det här så hade det varit mer acceptabelt om det här beslutet hade kommit för någon månad sen. Då hade man kunnat smälta allting men hur man ska göra det när ett sånt här kritiskt beslut kommer tjugofyra timmar innan lottningen är svårt att förstå.