Abdullah Ercan tar över Gaziantepspor

Abdullah Ercan lämnar jobbet som förbundskapten för U17-landslaget för att tar över tränarjobbet i Gaziantepspor sedan den förre tränaren Tolunay Kafkas lämnade jobbet för ett par dagar sen. Abdullah har tränat U17-landslaget sedan 2007 och förde laget bland annat till kvartsfinal i U17-VM för ett par år sen.

Under sin aktiva tid som spelare representerade han Trabzonspor, Fenerbahce, Galatasaray och Istanbul B.B. Dessutom spelade han drygt 70 landskamper för det turkiska landslaget där höjdpunkten var spel i EM 1996 och 2000 samt VM 2002 där Turkiet tog VM-brons.

Abdullah Ercan skriver på för tre år med Gaziantepspor där två av hans mest tongivande spelare från U17-landslaget som tog sig till  kvartsfinal i U17-VM finns, Muhammet Demir och Orhan Gülle.