Arda Turans största match i karriären?

En match som ni inte vill missa ikväll är den mellan Barcelona och Atletico Madrid där de nya stjärnorna i bortalaget: Arda Turan, Falcao och Diego ställs mot storstjärnorna i Barcelona med Lionel Messi i spetsen.

Det är precis i den här omgivningen som man har velat se Arda under flera års tid där han vecka efter vecka ställs mot betydligt tuffare motstånd än vad han hade fått göra i Galatasaray. Arda har inlett den här säsongen med att göra tre målgivande passningar. Att få göra mål på Nou Camp och sänka Barcelona på bortaplan vore kanske det allra största i hans karriär som förhoppningsvis kommer att vara fylld med stora framgångar den dagen han väljer att lägga skorna på hyllan.

Matchen startar 22.00 svensk tid och kommer att sändas på flera olika kanaler runt om i världen. Här i Sverige sänds matchen på Canal+ och i Turkiet sänds matchen på NTV Spor.

LÄS OCKSÅ:
Arda visade klass mot Racing Santader!

Ardas insats mot Celtic! *VIDEO*!

Arda spelade fram till Diegos mål *VIDEO*

Arda mot Valencia *VIDEO*

Vad har Arda för köpklausul i sitt kontrakt?
Arda har debuterat för Atletico Madrid *VIDEO*
Mesut Özil hyllar Arda: ”Han höjer kvalitén”