Fenerbahce har meddelat börsen: Förhandlingarna är igång!

När förra säsongen tog slut så satte Fenerbahce direkt igång förhandlingar med Everton i hopp att få köpa loss Joseph Yobo. Förhandlingarna gick segt och Everton ville ha mer övergångspengar än vad Fener vad beredda att ge. Sen kom mutskandalen och förhandlingarna sattes på is fram till för några dagar sen då de drogs upp igen.

Yobo har sen ett par dagar tillbaka varit i stort sett klar för Fenerbahce men det som saknades var det formella. Tidigare under förmiddagen så skickade Fener ett meddelande till börsen i Istanbul där det står att klubben är igång med förhandlingarna med Everton igen och som vi har skrivit tidigare här på Turkiskfotboll.com så lånas han ut till Fenerbahce i ytterligare en säsong för en kostnad av 600 000 Euro.

Fenerbahce meddelade även börsen sent igår kväll att klubben har dragit igång förhandlingarna med Young Boys angående den 23-årige kamerunske anfallaren Henri Bienvenu.