Håller Kayserispor hela vägen den här gången?

Ett lag som har varit en positivt fläkt i turkiska ligan de senaste åren är Kayserispor. Två år i rad har laget varit med och kämpat i den absoluta toppen under den första halvan av säsongen för att tappa helt under vårsäsongen.

För två år sen låg laget fyra efter 17 omgångar, endast 3 poäng efter ledande Fenerbahce, för att till slut ramla ner till åttonde plats, hela 24 poäng efter mästarna Bursaspor.

Och förra året låg man återigen på en fjärde plats efter 17 spelade omgångar men ramlade till slut ner till en sjätteplats i ligan när allt skulle summeras, hela 31 poäng efter mästarna Fenerbahce.

Hur kommer det att gå den här säsongen? Kommer laget att återigen vara med i den yttersta toppen efter 17 omgångar. Om ja, kommer laget att orka hålla hela vägen ut?

Kayserispor har flera intressanta spelare i sin trupp och om allting klaffar för laget så kan de mycket väl vara med och kämpa om en av topplatserna till Europa, både under höst- och vårsäsong men då gäller det inte att tappa allt för mycket mark som man har gjort under de två senaste åren. Jag håller i alla fall laget högt under den här säsongen och de kommer troligen att sluta på en bra placering i tabellen, med lite flyt så kanske de kan slå sig in bland de fyra bästa.