Inför Fenerbahce – Manisaspor: Förväntad startelva – Miroslav Stoch från start?

Tillbaka från start?

Enligt LigTV så kommer Aykut Kocaman eventuellt att ställa upp med följande lag ikväll:

Volkan Demirel
Orhan Sam – Fabio Bilica – Joseph Yobo – Reto Ziegler
Selcuk Sahin – Cristian Baroni
Miroslav Stoch – Alex de Souza (K) – Caner Erkin
Semih Sentürk

Men det kan självklart bli ett par förändringar också. Det får man alltid räkna med utifrån en preliminär startelva. Om vi utgår från den startelvan så tar Orhan platsen till höger om backlinjen istället för Bekir Irtegün vilket är ett bra val och dessutom så går Stoch in i startelvan istället för skadade Mehmet Topuz.

Lite förvånade att man inte har Henri Bienvenu med i startelvan istället för Semih men kanske är lika bra och låta Bienvenu komma in i laget sakta men säkert. I längden så tror jag det blir svårt för Semih att peta Bienvenu från anfallsplatsen framför Alex de Souza.

Det kan även bli så att Emre Belözoglu tar plats på mitten bredvid Selcuk istället för Cristian. Annars är det positivt att Stoch återigen ser ut att få chansen från start. Stoch har mycket talang i sig och kan med tiden utvecklas till en bättre spelare men då måste han förbättra sina avslut då han kommer till många lägen men gör för lite mål.

LÄS OCKSÅ:
Dia och Stoch…
ÄNTLIGEN!

Stoch vill ha mer speltid

Miroslav Stoch fick speltid i ligan igen