Inget Super Lig i FIFA12 och PES12

Idag fick jag efter lång och förväntansfull väntan hem FIFA12 som hade release idag.

Efter jag hetsat och packat upp spelet som ett barn som öppnar julklappar på julafton och slängt in i det i PS3 fick jag en chock!

Turkiska ligan fanns inte med!!! Efter att ha letat och letat och tänkt att det måste vara en bugg så hittade jag iaf Galatsaray som enda Turkiska laget i ”Rest of the World” sektionen.

Jag loggade direkt in på datorn och började googla och hittade flera forumsinlägg och artiklar som innehöll diskussioner om att Super Lig inte fanns med i FIFA12 och PES12.

Efter att ha bläddrat igenom olika forum och artiklar fick jag det klart för mig, Turkiska Fotbolls Förbundet har nekat både EA Games och Konami från att använda Super Lig i sina spel ”tills utredningen om muthärvan är avslutat”.

Vi kan ju bara hoppas på att dom tar med Super Lig i någon Squad Update i framtiden, men det är ytterst tveksamt då det måste skrivas om en hel del kod samt alla livefunktioner måste ändras.

Tack TFF för att ni ställer till det för alla Super Lig fans ännu mer. Jag hade sett fram emot att få spela med mitt favorit lag i Turkiska ligan men kan nu bara bittert vänta till nästa år.