Istanbul B.B. 2-0 Galatasaray *VIDEO*

Här följer höjdpunkter från gårdagens match i Süper Lig där Istanbul B.B. stod för en skrällseger över storsatsande Galatasaray. Segern var rättvis i en match där Samuel Holmén spelade mycket bra och låg också bakom båda målen.

Först stod han för inlägget när Fernando Muslera i GS-målet sjabblade med bollen som ledde till att Efe Inanc kunde skicka in ledningsmålet och i den andra halvleken så spelade han ut bollen till inhopparen Gökhan Süzen som slog ett inlägg till nyförvärvet från Real Mallorca, Pierre Webo som enkelt kunde utöka ledningen till 2-0. Webo gjorde också en mycket bra match och visade att han kommer att bli en stor tillgång för Istanbul B.B den här säsongen. Inte så konstigt egentligen med tanke på att han har flera år som ordinarie i La Liga bakom sig och där han förra säsongen gjorde han 11 mål på 34 matcher, som är ett riktigt bra facit. Webo var för övrigt mycket nära en övergång till Galatasaray i slutet av förra året men hans höga lönekrav satte stopp för en affär.

Fatih Terim har nu en del att fundera på inför fortsättningen medan hans kollega i Istanbul B.B., Abdullah Avci har fått en strålande start på säsongen.