Istanbul B.B. upp i topp!

Istanbul B.B. fortsätter att gå bra i ligan. I går vann laget på bortaplan mot Manisaspor med 2-0 efter mål av Doka (straff) och Pierre Webo. Dessa två nyförvärv ligger bakom mycket av det offensiva spelet i laget och Webo har nu gjort 3 mål på 4 matcher medan Doka har gjort 1 mål och 3 målgivande passningar på 4 matcher. I och med segern så går IBB upp i topp på samma poäng som Fenerbahce men med bättre målskillnad. Samuel Holmén spelade hela matchen och gjorde som vanligt en bra match på IBB’s mittfält.

För Manisaspors del så var det tredje matchen av fyra som laget fick en spelare utvisad (den här gången Josh Simpson) men till skillnad mot de tidigare matcherna där laget lyckades få med sig en poäng trots en spelare mindre gick det inte mot IBB. Laget ligger just nu under strecket och har fortfarande inte vunnit någon match i ligan den här säsongen.