Vilket inhopp Pablo Batalla!!!

Bursaspor tog sig samman efter två raka förluster och körde över Genclerbirligi ikväll med 4-0 där matchens stora lirare var Pablo Batalla.

Batalla är i sina bästa stunder en av ligans mest sevärda spelare och ikväll visade han varför. Han inledde matchen på bänken men hoppade in i den 65:e minuten.

Drygt 18 minuter senare hade han stått för tre målgivande passningar. Först spelade han fram Ozan Ipek som med sitt andra mål för kvällen utökade ledningen till 2-0. Några minuter senare slog han en hörna som nickades i mål av Milan Stepanov och slutligen så levererade han en drömpassning till Turgay Bahadir som fastställde slutresultatet till 4-0.

Batalla hade själv också en chans att göra mål på men hans läge gick strax utanför stolpen.

I och med segern så klättrade Bursaspor upp till en delad tredje plats i tabellen.

I slutet av matchen så gav Ertugrul Saglam den 17-årige Okan Deniz ett par minuter att visa upp sig. Gustav Svensson satt på bänken för Bursa hela matchen medan Labinot Harbuzi saknades i Genclerbirligis matchtrupp.