Det var hårt dömt! *VIDEO*

Att Fenerbahce ibland får med sig fördelar under matcherna kan jag erkänna men kvällens röda kort på Alex de Souza var verkligen hårt dömt. Han får röda kortet efter att ha hamnat i en duell med Danilo Nikolic på mittplan.

Nikolic rycker tag i Alex bakifrån som slår ifrån sig sin motståndare och domaren anser att Alex har armbågat Nikolic men på reprisbilderna så syns det klart och tydligt att det är snarare Nikolic som ”söker” Alex’ armbåge än vice-versa.

Visst, Alex har sin armbåge lite väl högt uppe och han kanske hade kunnat sänka ner den för att inte hamna i den här situationen men någon form av hastig rörelse mot Nikolics ansikte som det brukar vara vid armbågar sker absolut inte.

Efter de hårda röda korten mot Servet Cetin och Sabri Sarioglu i förra omgången och mot Alex den här omgången så känns det som om domarna försöker göra exempel genom att visa ut spelare från de stora klubbarna.

Storklubbarna har genom åren fått många fördelar med sig mot de mindre klubbarna men att rättfärdiga det på det här viset är inte okej och absolut inte rätt väg att gå.

Se utvisningen – och döm själva!