Hiddink: ”Vi vill vinna och avancera till playoff”

Turkiet spelar imorgon sin sista match i EM-kvalgruppen mot Azerbadjan. Seger mot Azerbadjan samtidigt som Belgien tappar poäng mot Tyskland innebär att Turkiet är klara för playoff. Så här säger Guus Hiddink om det hela: ”Imorgon kommer vi att spela vår sista match i kvalet. Äventyret började för över ett år sen och vi sa redan då att våra tuffaste motståndare kommer att vara Belgien, Österrike och Tyskland och så blev det också. Målet var att knipa en av de två första platserna och vi är väldigt nära att klara av den uppgiften. Med all respekt för våra motståndare så måste vi vinna matchen mot Azerbadjan. Om vi inte kan vinna matchen imorgon så betyder det att vi inte har gjort oss förtjänta av att gå till EM.

Om matchen mellan Tyskland och Belgien: ”Om vi ser tillbaka på deras tidigare inbördes möten och med tanke på vilken form Tyskland är i just nu så ser jag inte att Tyskland ska tappa poäng på hemmaplan mot Belgien.”