Karabük gästar Fenerbahce

Turkiska ligans åttonde omgång avslutas ikväll med två matcher. I den ena matchen tar Mersin Idman Yurdu emot Genclerbirligi på hemmaplan medan Karabükspor gästar Sükrü Saracoglu stadion och Fenerbahce i matchen dit de flestas ögon kommer att vara riktade.

Efter Cristians sena kvittering i derbyt mot Besiktas så står Fenerbahce med 26 raka förlustfria matcher i ligaspelet. Senast laget förlorade i ligaspelet var mot Ankaragücü i december 2010. Sedan dess har det blivit 22 segrar och 4 oavgjorda. Om man bara tar en titt på Fenerbahces hemmaspel i ligan så är sviten ännu längre, 28 matcher och senast laget förlorade på hemmaplan i ligan var mot Bursaspor i februari 2010.

Spelare som saknas i Fenerbahce är Issiar Dia och Serkan Kirintili vilket innebär att alla de tidigare skadade spelare, inklusive Serdar Kesimal är spelklara och spelare som saknas i Karabük är Armand Deumi och Ilhan Parlak.

Enligt rapporterna från Turkiet så kommer Aykut Kocaman att starta med samma startelva som i matchen mot Besiktas.

Matchen startar 19.00