Niang kan återvända till Turkiet

Turkiska medier har tidigare skrivit om att Galatasaray är intresserade av anfallaren Mamadou Niang som lämnade Fenerbahce för spel i Al Sadd tidigare under somras.

Och när transferfönstret i januari närmar sig så ökar dessa rykten.

Niangs agent Karim Aklill säger att det finns ett seriöst intresse från Turkiet och att Niang funderar på att återvända till landet men tillägger att även klubbar som Fulham, Real Zaragoza och Olympique Marseille är intresserade.

Tidningen LA Phoceen skriver att Galatasaray är den enda klubben som kan mäta sig med Mamadou Niangs lönekrav och att Niangs agent just nu arbetar med en flytt tillbaka till Turkiet. Samtidigt skriver tidningen att Fatih Terim ska ha sagt att Niang är precis den anfallaren som klubben söker.

Niang själv säger att han gärna återvänder till Turkiet för spel i Galatasaray men är orolig över vad Fenerbahce-fansen hade sagt.