Skadeläget inför Besiktas

Fenerbahce skadeläge inför derbyt mot Besiktas ser ut följande:

Issiar Dia som skadade i skuldran mot Samsunspor kommer att vara borta från spel i minst en månad vilket betyder att han missar derbymatchen. Mehmet Topuz som har problem med sin ljumske ser inte heller ut att bli spelklar till derbyt då Aykut Kocaman inte vill riskera något. På matchdagen kommer Aykut hoca att ta ett definitivt besked.

Mittbacken Serdar Kesimal, som värvades från Kayserispor inför säsongen har fortfarande inte spelat någon tävlingsmatch för klubben och även om han också kommer att missa derbymatchen på torsdag så är han på väg tillbaka. Serdar som har tränat på egen hand den senaste tiden kommer att börja träna med de övriga spelarna i laget inom kort och en comeback sägs vara nära.

En som däremot förmodligen kommer att vara tillbaka till derbyt är målvakten Volkan Demirel, som har stått över de två senaste matcherna. Enligt rapporterna så ser hans medverkan i derbyt mycket ljus ut.