Det går inte att bortse från

Även om man vill att spelet på fotbollsplanen ska prata så går det inte att bortse från mutskandalen när Fenerbahce imorgon möter Sivasspor på bortaplan. Självklart är det så att mutskandalen hela tiden ligger i luften men man blir mer påmind om den inför morgondagens match och anledningen till det är att matchen mellan Sivasspor och Fenerbahce i slutet av förra säsongen är den matchen, där Fenerbahce säkrade ligaguldet, som det finns mest misstankar mot.

Både Fenerbahces president Aziz Yildirim och Sivasspors president Mecnun Otyakmaz sitter häktade tillsammans med flera andra representanter för klubbarna och dessa två pekas också ut som huvudmän i mutskandalen. Dessutom sitter den tidigare Sivas-målvakten Korcan Celikay häktad för att ha tagit emot mutor inför matchen mot Fenerbahce.

Något som är glädjande ur tråkigheterna som speglas inför matchen är att Sivasspors ledning har bestämt sig för att biljetterna till bortasektionen kommer att säljas endast för 10 TL, vilket får anses vara ett riktigt bra pris då motståndarna till sin vana trogen brukar höja biljettpriserna när storklubbarna gästar arenorna. Dessa biljetter kommer att endast att finnas vid dörren så det är först till kvarn som gäller. Oavsett hur det blir så kan Fenerbahce som jagar 28 raka matcher utan förlust räkna med stor publikstöd.

Målet som Korcan släppte in mot Fenerbahce och som har blivit ett huvudspår i mutskandalen