Genclerbirligi och Fenerbahce öppnar 12:e omgången

Omgång 12 av turkiska ligan inleds imorgon när Genclerbirligi tar emot Fenerbahce på Ankara 19 Mayis stadion. Fenerbahce toppar tabellen med 24 poäng, fyra poäng före Trabzonspor och Genclerbirligi parkerar på en tionde plats med 15 poäng.

Joseph Yobo och Reto Ziegler förväntas göra comeback i startelvan för Fenerbahce där Mehmet Topuz och Isssiar Dia saknas pga skador. Dessutom är Bekir Irtegün är avstängd, vilket även Yasin Öztekin för hemmalaget är. I övrigt är det ett skadefritt Genclerbirlig som tar emot Fenerbahce.

Genclerbirligi som är en av ligans fyra obesegrade hemmalag den här säsongen (de övriga är Fenerbahce, Istanbul B.B. och Orduspor) stod för en fantastisk vändning i den senaste hemmamatchen mot Besiktas där laget efter att ha legat under med 0-2 i paus vände till 4-2.