Trabzonspor 0-0 CSKA Moskva *VIDEO*

Trabzonspor fick en gyllene chans att avgöra matchen när CSKA Moskvas skyttekung Seydou Doumbia blev utvisad med tjugo minuter kvar, men trots en spelare mer så lyckades laget inte göra mål. Närmare än en stolpträff i slutet av matchen kom inte Trabzonspor. Tränaren Senol Günes sa efter matchen att målet med matcherna mot CSKA var att ta fyra poäng men att CSKA nu istället har ett övertag inför fortsättningen.

Senol Günes sa vidare att laget skapade målchanser men lyckades inte utnyttja de vilket ett lag måste göra för att bli framgångsrik i en turnering som Champions League. Nu ska laget göra allt för att ta sig vidare till slutspel men om det inte skulle gå så vill laget inte förlora tredje platsen i gruppen som ger en plats till Europa League.

Tabellen efter fyra matcher

  1. Inter, 9 poäng
  2. CSKA Moskva, 5 poäng
  3. Trabzonspor, 5 poäng
  4. Lille, 2 poäng

Läs mer om matchen på UEFA’s hemsida.