Abdullah Ercan om Olcan Adin och Ibrahim Akin

Gaziantepspors tränare Abdullah Ercan sa följande om Olcan Adin och Ibrahim Akin.

Olcan Adin
Om det stämmer att han är klar för Trabzonspor så önskar jag honom lycka till. Han var en av våra viktigaste spelare och gav laget en ekonomisk vinst. Han är duktig och kommer förmodligen att lyckas i Trabzonspor också.”

Det ryktas om att det turkiska fotbollsförbundet inte kommer att ge Ibrahim Akin licensen som behövs för att spela fotboll. ”Det är en fråga som behöver lösas. Det finns andra personer som också är i Ibrahim Akins situation men han är den enda som ser ut att hamna i svårigheter. Egentligen vill jag inte säga så mycket eftersom det kan bli fel men angående Ibrahim Akin så försöker jag se det endast ur fotbollens perspektiv. Han är en av Turkiets bästa spelare och vi i Gaziantepspor vill därför ta vara på hans fotbollskunskaper. Och det var också anledningen till att vi kontrakterade honom. Hur det blir med hans framtid återstår att se.