Culio & Stancu

När Galatasaray möter Orduspor på bortaplan imorgon så kommer det att finnas två spelare i Orduspors startelva som just nu är utlånade från just Galatasaray till Ordu.

Spelarna det handlar om är Juan Emmanuel Culio och Bogdan Stancu. Både Culio och Stancu har fått gott om speltid i Orduspor den här säsongen och är också två av spelarna som ligger bakom lagets offensiva spel.

Culio har under den här säsongen gjort 3 mål och 2 målgivande passningar på 15 matcher och Stancu har gjort 4 mål och 3 målgivande passningar på lika matcher.

***

Orduspor kommer till spel utan någon huvudtränare då Metin Diyadin avgick för ett par dagar. Istället kommer laget att ledas av tränaren Sebahattin Akbayrak som har tagit över tillfället. Och hans uppgift blir att vända den negativa trenden på fem raka förluster.

Lyckas han med det mot Galatasaray kan det bli så att han stannar kvar på posten under en tid framåt.