Etta eller tvåa i gruppen? Kan bli en avgörande faktor!

Om Besiktas vinner ikväll kommer så går vidare till playoff-rundan som gruppvinnare och det betyder att Besiktas tillsammans med de övriga elva gruppvinnarna från Europa League samt de fyra bästa lagen från Champions League, kommer att bli seedade inför lottningen av playoff.

Och det kommer att bli en avgörande faktor på hur stark motståndet kommer att vara redan i den första slutspelsomgången.

Värt att notera är att lag från samma grupp eller land inte kan bli lottade mot varandra redan i den första slutspelsomgången, utan det kan ske först i den andra slutspelsomgången, vilket betyder att om Stoke kommer tvåa i gruppen efter Besiktas INTE kan ställas mot Manchester United eller Manchester City redan i den första slutspelsomgången.

De seedade klubbarna från Champions League: Manchester United, Manchester City, Valencia och Olympiakos.

De oseedade klubbarna från Champions League: Porto, Ajax, Trabzonspor och Viktoria Plzen.

* Besiktas kan inte ställas mot Trabzonspor reda i den första slutspelsomgången.

Klicka här om ni vill se hur ställningen är i de andra Europa League-grupperna just nu.