Genclerbirligi intresserade av Paulo Henrique

Genclerbirligi har redan gjort klart med försvararen Ergün Teber samt mittfältaren Onur Bayramoglu. Men lagets tränare Fuat Capa vill även förstärka med en anfallare under januarimånad. Flera spelare har redan kopplats ihop med en flytt till klubben och nu ryktas det även om Paulo Henrique som sägs vara på väg bort från Trabzonspor.

Paulo Henrique värvades till Trabzonspor inför den här säsongen efter att ha öst in mål i den belgiska ligan förra året men succén har uteblivit i turkiska ligan och han har bara gjort 1 mål på 10 matcher. Dessutom ska han ha hamnat i kant med tränaren Senol Günes efter den senaste matchen mot Orduspor.

En annan som ska ha hamnat i kant med Senol Günes i den matchen sägs vara Marek Sapara som också sägs vara på väg bort från Trabzonspor.