Gökhan Töre är i Istanbul: Jag har fått bud från Galatasaray

ligtv.com.tr
ligtv.com.tr

Gökhan Töre är i Istanbul. Idag tog han flyget från München till Istanbul och på senare tid så har Galatasaray kopplats ihop med Hamburg-mittfältaren.

Töre uttalade sig kort på flygplatsen om att han var i Istanbul för semester och att han hade fått bud från Galatasaray.

– Just nu tänker jag inte på att spela i Turkiet. I framtiden kanske kan jag spela i Galatasaray om de vill ha mig och om jag är villig att flytta då. Just nu är jag nöjd i Tyskland och jag har enbart kommit hit för semester och inte för transfer anledningar, säger han till Milliyet.

Ligtv säger dock att ett möte med Galatasarays-ledning väntar..

  • Gökhan Töre är en duktig spelare ville att kommer till Trabzonspor

    • Dani

      Han kommer aldrig att gå till Trabzon, inte för att det är ett dåligt lag men ifall han kommer till Turkiet så lockar nog Istanbul mer.