Jag förväntar mig en våldsam forcering…

Vad för matchbild kan vi förvänta oss ikväll?

Jag tror att vi kommer att få se en våldsam forcering av Galatasaray i inledningen av matchen. När matchen är som hetast, precis vid avspark, och när fansen har satt igång, så tror jag att Fatih Terim vill att hans spelare ska dra nytta av atmosfären och sätta högt press på Fenerbahce spelarna för att eventuellt ta en tidig ledning i matchen.

Under den här tiden så kommer Fenerbahce få koncentrera sig på att försvara sig samt försöka ställa om till snabba anfall, där om Miroslav Stoch finns med från start kan bli en avgörande faktor.

Jag kan tänka mig att den här våldsamma forceringen (som jag förväntar mig) från Galatasarays sida kan komma att hålla på i 15-20 minuter.

Hur matchbilden kommer att se ut efter är svårt att säga men en sak är jag rätt så säker på och det är att vi kommer att få sen en våldsam forcering av Fatih Terims spelare i början av matchen.