Sezer Badur: ”Jag har inte kommit överens med Gaziantepspor”

Trabzonspor har gjort klart med Olcan Adin till ett pris för 3,2 miljoner Euro samt ytterligare en spelare.

Turkiska medier rapporterade att spelaren som går åt motsatt håll är Sezer Badur men när NTV’s fotbollsprogram ”Spor Gecesi” kontaktade Sezer igår kväll för att höra hans tankar om det hela kom ett överraskande svar när Sezer Badur berättade att han inte hade kommit överens med Gaziantepspor om en övergång.

– Jag har inte pratat med Gaziantepspor. Jag har brutit mitt kontrakt med Trabzonspor och är fri att gå till vilken klubb jag vill och just nu finns det 5-6 klubbar som har visat intresse, säger han till NTV.

Sezer som befinner sig i Tyskland just nu, där han är född och uppvuxen bröt sitt kontrakt med Trabzonspor tidigare under säsongen pga utebliven lön.

– Det är inte så att jag inte skulle vilja spela för en klubb som Gaziantepspor utan det handlar om att jag inte har kommit överens med de angående en övergång, fortsätter han.

Sezer Badur är en 27-årig mittfältare som var en av Sivasspor bästa spelare under deras ett par säsonger när de utmanade om ligaguldet hamnade i Trabzonspor under säsongen 2009-2010 men där har han knappt fått någon speltid och nu lämnar han klubben men vart han hamnar är fortfarande en öppen fråga.

Hör Sezer Badur själva på NTV’s fotbollsprogram ”Spor Gecesi” här.