Vad säger Frank Arnesen om Gökhan Töre?

Hamburgs sportdirektör Frank Arnesen deltog nyligen i en intervju som publicerades på Hamburgs officiella hemsida.

Hamburgs redaktion på Svenska Fans har översatt intervjun och detta är vad Frank Arnesen sa om Gökhan Töre: ”HSV vill inte bara förlänga med Maxi Beister utan också med Gökhan Töre som har kontrakt till 2014. Detta eftersom många klubbar redan är ute efter Töre och man vill behålla honom så länge som möjligt. Arnesen säger att man värvade honom egentligen till HSVII men att han utvecklades snabbare än man förväntat sig eftersom Töre har arbetat hårt. Nu ska man avvakta hur han utvecklas under början av året och sedan kommer man att sätta sig vid bordet och prata om kontraktsförlängning. ”Töre är en ung spelare som har mycket stor potential och vi kommer att göra allt för att få behålla honom”.