Kamil Grosicki på väg till Besiktas

Besiktas har legat rätt så lågt på transfermarknaden men nu kommer uppgifter om att tränaren Carlos Carvalhal vill se ett nyförvärv innan transferfönstret stänger. Enligt turkiska medier är Carvalhal intresserad av att stärka upp laget med den polska ytermittfältaren Kamil Grosicki från Sivasspor.

Sivasspor köpte loss Grosicki från det polska laget Jagiellonia Bialystok för ett år sedan för 900 000 Euro och uppges nu vara på väg till Besiktas för runt 2 miljoner Euro.

Återstår att se om Sivasspor vill släppa Grosicki, som har gjort 6 mål och 8 målgivande passningar den här säsongen, redan nu och för den summan som det nämns om i medierna.

Kan även bli så att spelarn går från motsatt håll till Sivasspor då klubben tidigare har varit intresserade över att låna in Atinc Nukan, Tanju Kayhan och Burak Kaplan från just Besiktas men fått nobben.