Aykut Kocaman och Carlos Carvalhal inför matchen

Det var länge oklart om högerbacken Gökhan Gönül och mittfältaren Emre Belözoglu skulle hinna tillfriskna till kvällens derby mot Besiktas men Aykut Kocaman sa igår i direktsänt TV att båda spelarna kommer troligen att finnas med i startelvan.

En annan som också troligen kommer att finnas med från start är nyförvärvet Moussa Sow. När Aykut Kocaman fick frågan om Sow skulle spela svarade han: ”Han kommer att finnas med på planen.”

***

Även Besiktas tränare Carlos Carvalhal intervjuades i direktsänt TV under lördagskvällen och det mesta kring Besiktas handlade om alla spelarna som var borta pga avstängningar och skador men Carlos Carvalhal svarade med att det finns andra spelare i truppen som nu är redo att kliva fram och visa framfötterna.