Eskisehirspor 1-1 Bursaspor

Eskisehirspor och Bursaspor, två slag som slåss om en plats i Playoff-serien efter ordinarie säsongen där båda lagen har fortfarande en teoretiskt chans att nå Playoff A, men där chansen att spela i Playoff B är större, möttes under söndagskvällen på Eskisehir Atatürk stadion.

Es, Es som hade två ribbträffar under den första halvleken, tog ledningen i början av den andra halvleken sedan veteranbacken Ömer Erdogan gjort självmål för Bursaspor men den chilenske anfallaren, Sebastian Pinto såg till att Bursa fick med sig en poäng hem efter att ha nickat in kvitteringen i den 71:a minuten. Pinto har gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna (4 mål på nio matcher totalt).

Eskisehirspor ligger femma med 45 poäng och Bursaspor ligger sjua med 43 poäng.

Erkan Zengin spelade hela matchen för Eskisehirspor medan Teteh Bangura satt kvar på bänken under hela matchen för Bursaspor. Gustav Svensson saknades helt i Bursas matchtrupp.