Manisaspor har inte gett upp ännu

Ligans mest formsvagaste lag efter Ankaragücü, Manisaspor, kom till spel inför hemmamatchen mot Mersin Idman Yurdu med fyra raka förluster samt en seger på de arton senaste matcherna (1-0 på bortaplan mot Ankaragücü) men laget visade att de inte har gett upp ännu utan tog en mycket viktig trepoängare genom att vinna med 2-0, där den stora hjälten hette Isaac Promise. Den nigerianske anfallaren som debuterade i turkiska ligan som 18-åring och som redan har spelat över 200 matcher för tre olika klubbar gjorde båda målen och har nu gjort 11 mål på 27 matcher den här säsongen.

Manisaspor har med fyra matcher kvar, tre poäng upp till Antalyaspor, som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket medan Mersin Idman Yurdu ligger 11:e plats, med fortfarande en chans till Playoff B.

Jimmy Dixon spelade hela matchen för Manisa medan Labinot Harbuzi hoppade in i slutminuterna.