Kampen om en plats i Playoff-B: Istanbul B.B. fick med sig tre poäng från Sivas

Sivasspor och Istanbul B.B. möttes under lördagen i en viktig match om en plats i Playoff B då båda lagen är med och slåss om en platserna i slutspelet. Istanbul B.B. var i mer poängbehöv än Sivas och vann också sedan den brasilianske yttermittfältaren Tom, framspelad av sin landsman Doka, gjort matchens enda mål i den andra halvleken. Det var för övrigt hans första mål i IBB-tröjan.

Samuel Holmén spelade (som vanligt) hela matchen för IBB och var inblandad i två farligheter. I den första halvleken nickade han utanför stolpen och i den andra halvleken sköt han ett skott som räddades av målvakten.

Bägge lagen har 47 poäng inför den avslutade omgången. Sivasspor ligger på 6e plats och Istanbul B.B. ligger på 8e plats.