Nästa spelare till Besiktas: Alper Uludag?

Trots att säsongen är långt ifrån slut så har Besiktas redan börjat planera värvningar inför nästa säsong. För ett par dagar sedan kom det uppgifter om att Genclerbirligis Yasin Öztekin, vars kontrakt med ”Gencler” går ut efter säsongen hade kommit överens med Besiktas och nu rapporteras det att Besiktas även har kommit överens med den 21-årige vänstermittfältaren Alper Uludag, som håller till i Aachen i Bundesliga 2.

Det ryktas även om att tränaren Tayfur Havutcu är väldigt intresserad av den 23-årige spanske mittfältaren Adrian Gonzalez Morales från Racing Santander, där han har varit ordinarie under den gångna säsongen. Adrian som har Real Madrid som moderklubb har även spelat för Getafe, Celta Vigo och Gimnastic. Ett besked om Adrian kommer att värvas till Besiktas eller inte kommer inom de närmaste veckorna.