A2-landslaget spelar turnering i Frankrike

Det turkiska A2-landslaget kommer att delta i den årliga ”Toulon Tournament” som är en turnering för spelare under 23 år, som arrangeras för 40e gången det här året och som spelas i olika städer i södra Frankrike. Turneringen pågår mellan den 23e Maj till 1a Juni.

Turkiet spelar i Grupp A tillsammans med Japan, Egypten och Holland. I Grupp B spelar Frankrike, Vitryssland, Mexiko och Marocko.

Turkiets matchschema
23e Maj
17.45 Turkiet – Japan (DIREKTSÄNDS på Eurosport 2)
25e Maj
20.00 Turkiet – Egypten (DIREKTSÄNDS på Eurosport 2)
27e Maj
18.10 Turkiet – Holland (SÄNDS i efterhand på Eurosport 2)

De två bästa ur varje grupp går vidare till semifinal. Därefter väntar final och match om tredje pris.

Följande trupp är uttagen
Necip Uysal (Beşiktaş), Ferhat Kiraz (Boluspor), Emre Güral (Bucaspor), İsmail Haktan Odabaşı (Bursaspor), Furkan Şeker (Denizlispor), Veysel Sarı (Eskişehirspor), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe), Aykut Demir (Gençlerbirliği), Eren Tozlu (Giresunspor), Ali Kuçik (Göztepe), Tevfik Köse (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Kayserispor), Hikmet Balioğlu, Bülent Cevahir (Manisaspor), İshak Doğan (Ankaragücü), Abdülkadir Kayalı (Orduspor), Berat Çetinkaya, Salih Dursun (Sakaryaspor), Ertuğrul Taşkıran, Kemal Tokak (Samsunspor).

För mer information om turneringen klicka här!