Emre är i Madrid: ”Arda är min lillebror”

Emre Belözoglu följde med de övriga i landslaget till Lissabon under onsdagskvällen men tidigt under torsdagen satte han sig på ett plan med destination Madrid där han kommer att gå igenom den obligatoriska läkarundersökningen för att sedan skriva på ett tvåårskontrakt med Atletico Madrid.

När Emre klev av planen väntade en del journalister på honom, både spanska- och turkiska.

– Jag är glad över att ha kommit till Atletico Madrid. Det är ett bra lag och jag kommer att göra mitt bästa för att laget ska bli ännu mer framgångsrik, blev han svar till de väntande journalisterna.

Emre fick också frågor om Arda Turan och svarade på spanska pequeno hermano, vilket betyder han är min lillebror: ”Att Arda redan finns här betyder enormt mycket för mig. Vi kommer tillsammans se till att laget blir framgångsrik.