Ricardo Quaresma: ”Jag vill stanna kvar här”

Ricardo Quaresma som stod för assisten till Hugo Almeidas segermål i torsdagens möte mot Fenerbahce sa följande efter matchen: ”Ikväll var vi med i matchen hela tiden. Vi utnyttjade en av våra målchanser och det gav oss segern. Egentligen så gjorde vi bra ifrån oss i förra mötet med. Vi har aldrig gjort en dålig match mot Fenerbahce. Skillnaden ikväll var att vi fick med oss segern.

Quaresma, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Besiktas, om framtiden: ”Jag trivs mycket bra i både Besiktas och Turkiet. Om jag någon dag skulle vantrivas så hade jag talat om det för ledningen. Jag vill göra mitt bästa för att klubben ska lyckas och vill stanna kvar här.”

Om lönesänkning:Det är inga problem för mig. Om det skulle behövas så kan jag i lugn och ro förhandla det med ledningen.”