Samuel Holmén på väg till Bursaspor

För ett par dagar sedan kom beskedet om att Gustav Svensson lämnar Bursaspor på fri transfer i sommar, men nu kan han ersättas av en annan svensk, nämligen Samuel Holmén. Enligt turkiska medier så planerar Bursaspor tre nyförvärv till nästa säsong och en av spelarna som tränaren Ertgugrul Saglam har fått upp ögonen för är Istanbul B.B.’s mittfältare Samuel Holmén, som förbereder sig inför spel i EM.

Ertugrul Saglam ska ha lämnat över sin transferlista till ledningen i Bursaspor, som sägs ha redan kontaktat Istanbul B.B.’s dito för en eventuell affär.

Samuel Holmén har gjort 13 ligamål på 68 ligamatcher för Istanbul B.B. under de två senaste säsongerna och har ett kontrakt som går ut nästa år. Han har tidigare sagt att han gärna vill vidare i karriären till en större klubb om tillfälle ges innan kontraktstiden går ut vilket talar för en övergång redan i sommar.