SENASTE NYTT: Bursaspor och Gaziantepspor stängs också av!

Efter UEFA’s beslut om att stänga av Besiktas från spel i Europa under en säsong så har även Bursaspor och Gaziantepspor gått samma väg till mötes. Gaziantepspor skulle inte ha spelat i Europa nästa säsong men det skulle däremot Bursaspor göra, vilket de i skrivande stund inte kan göra.

Angående Bursaspors avstängning så har det med deras f.d. spelare Collins Mbesuma att göra.

Förutom avstängningen så får Bursaspor också en böteslapp på 200 000 Euro.

Öztürk Yazici, som sitter i klubbens styrelse säger följande: ”UEFA’s beslut har med Collins Mbesuma att göra. Det vi har hört är att vi stängs av från spel i Europa under ett år. Men enligt UEFA’s nya disciplinregler ska ärendet upp i CAS först innan ett slutgiltigt beslut tas och det kan ta uppemot 15-20 dagar. Men jag vill konstatera att vårt och Besiktas ärende är inte detsamma.