Trettio års förbannelse är över!

Vilken fantastisk avslutning på säsongen. Fenerbahce spelade utan någon som helst konkurrens sin bästa fotboll för säsongen och bröt samtidigt nästan en trettio års förbannelse när laget under onsdagskvällen blev turkiska cupmästare för femte gången i historien efter att ha utklassat Bursaspor i finalen med 4-0 och den spelaren jag unnar mest av alla den här segern är ingen mindre än matchens bästa spelare, kungen av cupfinalen, den levande legenden ALEX DE SOUZA som låg bakom segern med ett mål och tre assist. Det finns ingen annan spelare i världen som förtjänar den här titeln mer än honom.

Jag tycker personligen att Alex har stundtals haft svårt att leva upp till sitt namn under den här säsongen men ikväll visade han, om än för en match, varför han är en av tidernas största inom turkisk fotboll, när han med sina tre assist och ett mål fixade låg bakom segern. Och ÄNTLIGEN fick han efter att ha tidigare varit med och förlorat fyra cupfinaler med Fenerbahce, som lagkapten han är lyfta cuppokalen mot skyn!!!

Tack Alexsandro de Souza, för att du såg till att bryta den nästan trettioåriga förbannelsen!