Fyra segrar av fem möjliga!

Det turkiska landslaget spelade fem landskamper på femton dagar och vann fyra av dessa.

Efter en inledande seger mot Georgien med 3-1 blev det en snöplig förlust mot Finland med 2-3 där finnarnas segermål kom på tilläggstid. Tre dagar senare fick Turkiet revansch för förlusten när Bulgarien besegrades med 2-0. Därefter reste spelarna och tränarstaben till Lissabon där det blev seger mot Portugal med 3-1. Och på tisdagskvällen avslutades den femton dagarna långa turnén med fem landskamper i tre länder med seger mot Ukraina med 2-0.

Fyra segrar och en förlust på fem landskamper med målskillnaden 12-5.

Målskyttar: Burak Yilmaz (3), Umut Bulut (2), Nuri Sahin, Selcuk Inan, Hamit Altintop, Ömer Toprak, Caner Erkin och Mustafa Pektemek. Det tolfte målet var ett självmål av Pepe i matchen mot Portugal.