Quaresmas agent bekräftar: ”Vi håller på att leta efter klubbar”

Ricardo Quaresma kan ha gjort sitt i Besiktas. Klubbens nya tränare Samet Aybaba sa i en exklusiv intervju med Besiktas-sidan Haber1903 om att Quaresma pga sin höga lön inte passar in i dagens Besiktas som håller på att byggas upp och att han därför inte räknar med Quaresma i sina framtidsplaner.

Quaresma är på väg bort från klubben och Besiktas har redan inlett arbetet med att hitta en ny klubb åt honom, något som en av hans agenter, Ahmet Bulut bekräftar för Haber1903: ”Quaresma anlände från landslaget igår. För tillfället finns det ingenting att säga men Quaresma verkar inte ingå i Besiktas’ planer  och det var något som även tränaren Samet Aybaba bekräftade. Vi har precis inlett arbetet med att hitta en ny klubb åt honom och vi hoppas få ett svar inom en vecka.”