Besiktas reste till Österrike

Besiktas reste tidigare under torsdagen till Österrike där laget kommer att ligga i ett tjugo dagar långt träningsläger på två olika orter. Trettio spelare fanns med på resan, däribland flera unga spelare från klubbens A2-lag (juniorlag) och endast två utländska spelare, Manuel Fernandes och Roberto Hilbert.

Truppen i sin helhet Cenk Gönen, Umut Kaya, Mertcan Tunca, İbrahim Toraman, Atınç Nukan, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Berat Çetinkaya, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Sezer Özmen, Olcay Şahan

Hugo Almeida, Filip Holosko, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Julio Alves och Simao Sabrosa befinner sig fortfarande på semester samtidigt som deras framtid i klubben fortfarande är osäkert. Klubben har tidigare gjort ett uttalande om att Quaresma och Ernst är på väg bort från klubben medan Almeida troligen kommer att stanna kvar.