LIG TV: Dame N’Doye klar för Trabzonspor *UPPDATERAD #3*

Den turkiska sportkanalen Lig TV meddelar att den senegalesiska landslagsanfallaren Dame N’Doye, 27 år, som har gjort 59 mål på 104 matcher i danska ligan har skrivit på ett fyraårskontrakt med Trabzonspor.

Förutom målen i ligaspelet så har N’Doye även gjort 16 mål på 36 matcher i Champions League och Europa League för FC Köpenhamn.

UPPDATERAD:
Turkiska medier skriver att Dame N’Doye kommer att anlända till Istanbul under måndagen för att sedan resa vidare till Trabzon för att skriva på ett fyraårskontrakt med option på ytterligare ett år med sin nya klubb. Enligt uppgifter i turkiska medier så köper Trabzonspor loss N’Doye från Köpenhamn för drygt 6 miljoner Euro.

Dame N’Doye kommer efter att ha skrivit på kontraktet med Trabzonspor att ansluta till klubbens träningsläger i München, Tyskland.

UPPDATERAD #2:
Det ser inte ut att bli någon övergång till Trabzonspor för Dame N’Doyes del. N’Doye som tidigare har kommit överens med Trabzon om en flytt till klubben sägs vara på väg till Lokomotiv Moskva istället då den ryska klubben ska ha erbjudit FC Köpenhamn ett bud på 7,5 miljoner Euro för honom vilket ska ha fått klubben att tacka nej till Trabzonspors bud på 6,1 miljoner Euro.

Representanter för Trabzonspors ledning ska då ha sagt att det är ett bud som klubben inte kan matcha och att spelaren i dagsläget blir svår att värva.

UPPDATERAD #3:
FC Köpenhamn meddelar på sin officiella hemsida om att klubben har sålt Dame N’Doye till Lokomotiv Moskva.