Officiellt: Besiktas förhandlar med Allan McGregor *UPPDATERAD*

För ett par veckor sedan publicerades det en nyhet i turkiska medier om att Allan McGregors agent var i Istanbul för att träffa representanter för Besiktas men det dementerades av klubben. Läs mer om det här.  Men under tisdagen skickade Besiktas ut ett meddelande i börsen om att klubben har inlett förhandlingar med Allan McGregor om en flytt till Turkiet.

McGregor är en 29-årig landslagsmålvakt för Skottland med över 200 matcher för Glasgow Rangers i skotska ligan.

UPPDATERING:
NTV Spor rapporterar om att Besiktas har kommit överens om ett treårskontrakt med Allan McGregor som ansluter på fri transfer från Glasgow Rangers. McGregor kommer nu att gå igenom den obligatoriska läkarundersökningen för att sedan ansluta till Besiktas träningsläger i Österrike.