Samet Aybaba: ”Jag kommer aldrig att godkänna en försäljning av Fernandes”

Besiktas’ tränare sa i en intervju med NTV Spor tidigare under torsdagen om att det inte finns någonting som talar för att han kommer godkänna några eventuella planer på att sälja Manuel Fernandes.

– Jag kommer att bygga laget kring Manuel Fernandes den här säsongen. Det finns inte en chans att jag kommer att godkänna en försäljning av honom. Fernandes är lagets viktigaste spelare och kommer att vara hjärnan bakom spelet, sa han till NTV Spor’s reportrar Hakan Gündoğar.

Samet Aybaba sa också att skriverierna i turkiska medierna om att han är intresserad av ett par spelare i Fenerbahce är bara påhittat och att det inte finns någon sanning bakom det. Dessutom hälsade han att dagens trupp på 34 spelare kommer så småningom att reduceras ner till 27 spelare.