Svenska medier: Andreas Isaksson på väg till turkiska ligan men till vilken klubb? *UPPDATERAD #3*

Andreas Isaksson, vars kontrakt med PSV Eindhoven gick ut den sista juni, sägs vara på väg till turkiska ligan men till vilken klubb?

FD (fotbolldirekt.se) skriver att att han är överens med Besiktas om ett kontrakt och hänvisar till en källa med god insyn i klubbens verksamhet medan Sportbladet skriver att de uppgifter är fel och att Isaksson istället är på väg till nykomlingen Kasimpasa.

Enligt båda sidorna så befinner sig Andreas Isaksson just nu i Istanbul för att slutföra övergången till turkiska ligan men frågan är vilken klubb han hamnar i? Han har tidigare kopplats ihop med en flytt till Besiktas, som är intresse rade av ytterligare en målvakt som komplettering till Cenk Gönen sedan veteranmålvakten Rüstü Recber inte fått förlängt kontrakt medan det är första gången som en flytt till Kasimpasa nämns.

Nykomlingen Kasimpasa som är tillbaka i Süper Lig efter ett år i Bank Asya (Turkiets andra division) gjorde nyligen klart med en annan målvakt, Ilker Avcibay från Manisaspor, som ramlade ur högsta serien förra säsongen.

Anmärkningsvärt är att ingen turkisk media har snappat upp att Andreas Isaksson just nu befinner sig i Turkiet och Istanbul.

UPPDATERING:
Fotbolldirekt.se tog bort nyheten om Andreas Isakssons övergång till Besiktas efter att Sportbladet skrivit att det handlar om Kasimpasa istället.

UPPDATERING #2:
Fotbollsexpressen.se skrev tidigare under fredagen med hänvisning till turkiska källor om att Andreas Isaksson har skrivit på ett treårskontrakt med Kasimpasa men varken klubbens officiella hemsida eller någon av de större turkiska medierna har skrivit något om övergången. Enligt uppgifterna i svenska medierna så får Isaksson en årslön på drygt 1 miljon Euro.

UPPDATERING #3
En supportersida till Kasimpasa skriver att klubben har kommit överens om ett treårskontrakt, värt 1 miljon Euro per säsong, med Andreas Isaksson men att kontraktet fortfarande inte är påskrivet. Kasimpasa befinner sig just nu på träningsläger i den turkiska staden Bolu men reser på träningsläger till Holland den 9e Juli och då förväntas Andreas Isaksson ansluta till klubben.