VIDEO: Engin Baytars attack mot domaren – riskerar minst fem matcher

Galatasarays mittfältare Engin Baytar attackerade domaren Cüneyt Cakir i samband med Fenerbahces kvitteringsmål där Galatasaray-spelarna ville ha en frispark för hands på Cristian Baroni strax innan målet.

Engin Baytar säger med största sannolikhet något opassande som får domaren Cüneyt Cakir att visa upp det röda kortet direkt, trots att Engin redan innan hade ett gult kort och efter det röda kortet slår det slint i huvudet för hans del.

Engin är en temperamentsfull spelare och blev under förra säsongen avstängd i ett par matcher för att ha skallat Sivasspors dåvarande målvakt Milan Borjen under en match på Türk Telekom-arenan. Det var också pga hans temperament som Senol Günes inte längre vill ha kvar honom i Trabzonspor.

Dagen efter attacken mot Cüneyt Cakir så rapporterar turkiska medier om att Engin kommer att få minst fem matcher som avstängning.