Inför VM-kvalet: Träningslandskamp mot Österrike

Turkiet spelar ikväll en träningslandskamp mot Österrike som även blir den sista uppladdningen inför VM-kvalet som drar igång i september med en bortamatch mot Holland.

Österrike står för motståndet, ett land, Turkiet har mött 14 gånger sedan den första landskampen 1948. Utgången i dessa matcher har varit: 6 segrar, 1 oavgjord och 7 förluster med målskillnaden: 20-15.

Truppen mot Österrike hittar ni här bortsett från Volkan Demirel och Gökhan Gönül som har tvingats tacka nej till spel pga skador. Cenk Gönen har kallats in till truppen istället för Volkan medan ingen ersättare har kallats in istället för Gökhan. Truppen innehåller även en debutant, Kerim Frei, som ni kan läsa mer om här.

Österrike – Turkiet
Uppladdning inför VM-kvalet
Tid: 20.30
Plats: Ernst Happel stadion (Wien)
Domare: Jan Valasek (Slovakien)
TV: Kanaltürk