Kommer Emenike att resa till Turkiet?

Det spekuleras i om Emmanuel Emenike kommer att resa till Turkiet i samband med matchen mot Fenerbahce då han fortfarande är misstänkt i mutskandalen men hans advokat Rezan Epözdemir sa i en intervju med Radyospor under torsdagen om att det inte ska vara någon fara.

Någon dom mot Emenike har ännu inte kommit då domstolen tidigare meddelade att hans ärende kommer att tas upp vid ett annat tillfälle. Det har troligtvis med att göra att Emenike inte har kunnat närvara vid domstolen när rättegången var igång tidigare i år.

Emenikes advokat Rezan Epözdemir sa också att han tidigare har varit i möte med Spartak Moskvas sportdirektör Valeri Karpin angående situationen där Karpin har frågat om det hade uppstått några problem ifall Spartak lottades mot Fenerbahce och Emenike spelade på turkisk mark. Rezan Epözdemir svarade då att det inte bör bli några problem och det som troligen kommer att hända är att polisen kallar Emenike till förhör angående mutskandalen. Sedan kommer han att vara tillgänglig för matchen.

Hur det blir med hans resa till Turkiet och om han kommer att kallas av polisen återstår att se och information kring det lär dyka upp.